placeholder

"Helder en meeslepend geschreven" 
- Yvonne Drissen, Bureau DWARS

Leer hoe je fans krijgt voor jouw app-idee

Met dit boek leer je van jouw unieke idee aan populaire app te maken. Zo zorg je ervoor dat je geen domme fouten maakt die anderen wél maken!

Ontdek hoe jouw idee een haalbare app wordt waar mensen helemaal gek van zijn.

Gratis Sneak Peek:

 Checklist (App Fans in 10 stappen)
  Luisterboek (Samenvatting)
 E-book  (A tot App Stappenplan)

placeholder

Boek

Maak een APP als aan BAAS - David van der Loo
228 pag - Paperback - €19,95
Levertijd 2 werkdagen - Gratis verzending

Bestel het boek

placeholder

E-book

Maak een APP als aan BAAS - E-book
  Digitaal boek - EPUB - 16,95
Start meteen met lezen

Bestel het e-book

Exclusieve kennis die van je idee een populaire app maakt

App-expert David laat je zien hoe je van A tot App gaat:

✅ Hoe je van jouw unieke idee een populaire app maakt

✅ Hoe je geen domme fouten maakt die anderen maken

✅ Hoe je strategieën afkijkt van reeds succesvolle apps

✅ Hoe je  groepen mensen enthousiast maakt over jouw app  

✅ Hoe je waardering krijgt van anderen met je app

✅ Hoe jouw app opeens haalbaar wordt door een slimme stappenplan

Bestel het boek nu voor maar  €19,95

ga naar betaling

placeholder

Ongeveer 3 jaar geleden had ik als 17 jarige jongen een idee voor een app. Na mijn eerste telefonisch gesprek met David is het contact nooit meer gestopt. Zijn behulpzaamheid, kennis en bijzondere aanpak heeft mij heel ver gebracht. Hij is expert op het gebied van apps maar David zijn missie om mensen te helpen is zo sterk dat hij ook de rol van mentor op zich nam.

Toen ik hoorde dat hij aan een boek schreef was ik meer dan enthousiast. Toen ik het boek voor de eerste keer opende had ik verwacht dat ik vooral informatie zou krijgen die ik door de jaren heen al wel eerder had gehoord. Maar David wist me zoals ik van hem gewend ben te verassen en te voorzien van informatie die zelfs voor mij nog waardevol is.

Dit boek is een aanrader voor een ieder die zich op wat voor manier dan ook bezig houdt met het ontwikkelen van apps. Ondernemers, designers, programmeurs... Ik ben er van overtuigd dat dit boek ons allemaal kan helpen om een top app te lanceren. - Fernon Longfur, oprichter Tifi App
Het boek “maak een app als een baas” is een absolute must-have voor iedereen die ooit het idee heeft om een app te maken. De inhoud is dermate waardevol, dat je eigenlijk zonder deze informatie geen succesvolle app kunt maken. En dat is precies waarom ik David ruim een jaar geleden heb betrokken om mijn app te maken. De inzichten in zijn boek behoeden je voor de vele valkuilen waar je mee te maken krijgt. Met zijn hulp was ik zelfs in staat om subsidie voor de uitvoering te ontvangen!

In het boek neemt David je mee op reis langs de vele aspecten die het maken van een app in zich draagt. Van gedegen marktonderzoek tot de identiteit van je app. Daarnaast de aspecten van funding, app bouw en de vele keuzes die op je pad komen. Kans op succes krijg je maar 1 keer. Belangrijk dus om het meteen goed te doen. Dit boek is daarin de ontbrekende schakel. En als je het zelf miet meer weet kun je altijd David bellen voor hulp!

Mijn tip: koop dit boek snel, nu het nog voorradig is. Je zult er erg veel plezier van hebben. Stef Kampinga, Ondernemer, bedenker van Yopples, Impkt en Woonbalans


Blij dat ik dit boek gekocht heb ondanks tegenstaande titel en kaft.
Helder en meeslepend geschreven.
Niet alleen een must voor wie een goed idee heeft voor een app maar voor iedereen die van een goed idee een werkend product / dienst wilt maken dat ook daadwerkelijk wordt gebruikt.
Stap voor stap worden de diverse ontwikkelfases doorgenomen met concrete voorbeelden, valkuilen en tips. Uitgangspunt is dat jij aan het roer staat maar het niet alleen doet. Vandaar de titel en de kaft. -  Yvonne Drissen, Bureau DWARS.
Met het boek "Maak een app als een baas" heeft David als eerste een handig nederlands boek geschreven voor iedereen die bezig is, of overweegt om, een app te maken. Het boek is helder geschreven en biedt een kritisch-realistische kijk op hoe je een app kunt maken en wat daar bij komt kijken. Het boek staat vol met concrete voorbeelden die je dan ook een goed beeld geven over bijvoorbeeld kosten, valkuilen en uitdagingen enzovoort. Daarnaast biedt het boek een stappenplan voor het ontwikkelen van je app. En als klap op de vuurpijl bevat het boek tal van links naar de website van Appspecialisten waar je allerlei handige tools kunt downloaden. Heeft het boek mij geholpen bij het wegwijs maken in het land van app-ontwikkeling? Absoluut! - Humanz Breda

Hoe dit boek jou gaat helpen

Ben jij degene die opeens een super-idee had? Weet je een probleem voor iemand op te lossen? Heb je zelf een irritatie die jouw app kan verhelpen? Dan ben jij perfect voor dit boek! 

Met het 'A TO APP' stappenplan krijg je alle antwoorden die je nodig hebt. Welke verdienmodellen zijn er? Hoe kies je goed partner uit? Moet je jouw app-idee beschermen? 

Dit is het eerste boek in Nederland die mensen met een app-idee helpt, van A tot App. NEE, geen moeilijke programmeertaal, gewoon normale taal over hoe jij een succesvolle app aanpakt.

De geheimen van je broekzak

Veel mensen hebben een TOP app-idee. Super! Geweldig! Hier wacht de wereld op. Maar.. Wat nu? Welke stappen moeten gezet worden? Hoeveel kost je idee? Bijna niemand weet hoe de app-wereld in elkaar steekt. En hierdoor ontstaat een GROOT probleem: 83%  van de app-ideeën wordt een gefaalde app met géén gebruikers. Dat is toch verschrikkelijk, heb je zo'n goed idee, faalt deze compleet. 

Het is tijd dat daar verandering in komt. Tijd dat er wordt geleerd van ervaring in plaats maar weer 'een app voor de heb' te maken. Wat zou er gebeuren als je met de juiste kennis de allerbeste app van de App Store zou worden? Dat jouw app fans maakt, ambassadeurs creëert van jouw idee?

Daarom vertel ik in dit boek alle geheimen die in de smartphones van alle broekzakken schuilen. Als app-expert neem ik je mee in de app-wereld en vertel ik je precies wat je WEL en NIET moet doen! Ik leg je uit hoe je een app maakt.. als een BAAS!

Het boek kost €19,95 inclusief verzendkosten.

Bestel meteen

Over David van der Loo

David van der Loo leert mensen met een app-idee om fans te krijgen voor hun app, door de juiste stappen te volgen en de goede informatie te geven. Nadat hij als projectmanager voor grote bedrijven had gewerkt, wilde hij graag werken met ondernemers. Door zijn ervaring te delen heeft hij al honderden ondernemers geholpen en ook bedrijven, waaronder DHL, TATA Steel, de Kamer van Koophandel en Gemeente Tilburg. David heeft een website opgericht met maandelijks bijna 10.000 bezoekers, heeft talloze vlogs gemaakt, is spreker, trainer en auteur van 'Maak een APP als een BAAS!'.

placeholder

placeholder

Bestel het boek zonder verzendkosten

We zorgen er natuurlijk voor dat het boek je in goede orde bereikt. Mocht je het boek niet ontvangen of als het beschadigd is, krijg je uiteraard je geld terug.

Bold (Ctrl+B)