Maak een APP als een BAAS

Hoe je fans krijgt voor jouw app-idee

Wat je leert in dit boek:

✅ Hoe je van jouw unieke idee een populaire app maakt

✅ Hoe je geen domme fouten maakt die anderen maken

✅ Hoe je strategieën afkijkt van reeds succesvolle apps

✅ Hoe je  groepen mensen enthousiast maakt over jouw app 

✅ Hoe je waardering krijgt van anderen met je app

✅ Hoe jouw app opeens haalbaar wordt door een slimme stappenplan

Bestel het boek nu voor maar  €19,95

placeholder

Waar wil je het boek bestellen?

Koop je boek het snelst en voordeligst direct bij onze drukkerij boekenbestellen.nl

Gratis verzending

placeholder

Je bestelt het boek het voordeligst
 direct bij onze drukkerij 
(je krijgt exact hetzelfde boek)

De geheimen van je broekzak

Veel mensen hebben een TOP app-idee. Super! Geweldig! Hier wacht de wereld op. Maar.. Wat nu? Welke stappen moeten gezet worden? Hoeveel kost je idee? Bijna niemand weet hoe de app-wereld in elkaar steekt. En hierdoor ontstaat een GROOT probleem: 83%  van de app-ideeën wordt een gefaalde app met géén gebruikers. Dat is toch verschrikkelijk, heb je zo'n goed idee, faalt deze compleet. 

Het is tijd dat daar verandering in komt. Tijd dat er wordt geleerd van ervaring in plaats maar weer 'een app voor de heb' te maken. Wat zou er gebeuren als je met de juiste kennis de allerbeste app van de App Store zou worden? Dat jouw app fans maakt, ambassadeurs creëert van jouw idee?

Daarom vertel ik in dit boek alle geheimen die in de smartphones van alle broekzakken schuilen. Als app-expert neem ik je mee in de app-wereld en vertel ik je precies wat je WEL en NIET moet doen! Ik leg je uit hoe je een app maakt.. als een BAAS!

Het boek kost €19,95 inclusief verzendkosten.

Bestel meteen

placeholder

Het is echt perfect uitgelegd. Ik herken mijzelf precies in het verhaal wat David beschrijft. Dit is echt hoe het in de praktijk gaat en wat goed dat dit boek daar een oplossing voor geeft! - Fernon Longfur, oprichter Tifi App

Hoe dit boek jou gaat helpen

Ben jij degene die opeens een super-idee had? Weet je een probleem voor iemand op te lossen? Heb je zelf een irritatie die jouw app kan verhelpen? Dan ben jij perfect voor dit boek! 

Met het 'A TO APP' stappenplan krijg je alle antwoorden die je nodig hebt. Welke verdienmodellen zijn er? Hoe kies je goed partner uit? Moet je jouw app-idee beschermen? 

Dit is het eerste boek in Nederland die mensen met een app-idee helpt, van A tot App. NEE, geen moeilijke programmeertaal, gewoon normale taal over hoe jij een succesvolle app aanpakt.

Lees alvast gratis hoofdstuk 1 van 
Maak  een APP als een BAAS

Ben je benieuwd hoe dit boek jou kan helpen? Lees hier vast het allereerste hoofdstuk van mijn boek.

Veel mensen kijken op naar succesvolle apps en willen ook zo groot worden met hun idee. 

In dit hoofdstuk leer je het verhaal van Instagram en ontdekt hoe zij nu al 1 miljard gebruikers hebben! 

Zo krijg je meteen een indruk van het boek dat jij over 2 dagen in je handen kan hebben. 

Ontdek hoe Instagram miljoenen fans kreeg: download hiernaast het allereerste hoofdstuk van het boek 'Maak een APP als een BAAS.

Veel leesplezier :)

-David

Over David van der Loo

David van der Loo leert mensen met een app-idee om fans te krijgen voor hun app, door de juiste stappen te volgen en de goede informatie te geven. Nadat hij als projectmanager voor grote bedrijven had gewerkt, wilde hij graag werken met ondernemers. Door zijn ervaring te delen heeft hij al honderden ondernemers geholpen en ook bedrijven, waaronder DHL, TATA Steel, de Kamer van Koophandel en Gemeente Tilburg. David heeft een website opgericht met maandelijks bijna 10.000 bezoekers, heeft talloze vlogs gemaakt, is spreker, trainer en auteur van 'Maak een APP als een BAAS!'. 

placeholder

placeholder

Bestel het boek zonder verzendkosten

We zorgen er natuurlijk voor dat het boek je in goede orde bereikt. Mocht je het boek niet ontvangen of als het beschadigd is, krijg je uiteraard je geld terug.

Bold (Ctrl+B)