Laat je app-idee uitgroeien tot een succes!

Dat begint met een professioneel inzicht in hoe goed je idee is, met de App Try-out.

Waar moet je beginnen met je app-idee?

Herken je deze vragen:
Is mijn idee goed genoeg? 
Welke stappen moet ik zetten met mijn idee?
Hoe kan er geld aan verdiend worden?

Dit zijn allerlei vragen die door mijn hoofd spookte, de eerste keer dat ik een groot app project leidde. En blijkbaar ben ik niet de enige. Elke week worden deze vragen nu aan mij gesteld door ondernemers en bedrijven.

Waarschijnlijk heb jij jezelf deze vragen ook gesteld. 

Om antwoord op deze en andere vragen te geven, heb ik de App Try-out ontwikkeld. Dit is een test waarmee je je idee checkt op alle belangrijke zaken. Had ik die maar toen ik 8 jaar geleden begon!

Mijn eerste app-project is namelijk gefaald, omdat het app-idee niet goed genoeg getest was. Dat wil ik jou niet aan doen.  Je komt met de App Try-out tot de ontdekking of je écht verder moet met je idee, of dat het eigenlijk gaat floppen.

Inmiddels weet ik als geen andere wat een goede app-idee is en wat niet. Ik heb inmiddels al ruim 600 mensen met een idee geholpen! Tijdens de App Try-out leer je wat ervoor vorgt dat een idee een populaire app wordt. Daarna scan ik je idee, geeft ik je slimme tips en trucks en krijg je een een stappenplan. 

Wil je zeker weten of jij niet de enige bent die gelooft in je idee? 

Dan kan je nu meteen een App Try-out starten! Via een videotraining help ik je om precies te ontdekken hoe goed jouw idee is en waar je nog aandacht aan moet besteden. Na de videotraining plannen we een afspraak op kantoor en bespreken we de toekomst van jouw app. 

De kosten voor de App Try-out is eenmalig €350,- (ex BTW). Klik op de knop hieronder om direct de app Try-out te starten!

Tot binnenkort!

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

Start meteen met jouw App Try-out

Tijdens de App Try-out kom je erachter:

placeholder

Of je app-idee écht een goed idee is

placeholder

Hoe je geld verdient met je app-idee

placeholder

Hoe je geld bij elkaar krijgt om je app te laten maken (financiering)

placeholder

Een stappenplan om je idee  succesvol te maken

Meteen aan de slag! De App Try-out bestaat uit 2 delen:

placeholder

Onderdeel 1: Online direct verder met je idee

Als je start met de App Try-out van jouw app, kan je over 5 minuten al bezig zijn met jouw idee checken op de juiste manier! Met mijn videotraining ontdek je wat de valkuilen zijn voor jouw idee. 

Misschien moet je meer aandacht besteden aan je doelgroep, de marketing of je verdienmodel. Ik heb een App Conceptmap ontwikkelt waarin je, met mijn begeleiding, je idee kan scannen. 

Je weet precies hoe jouw idee scoort op 7 vlakkenhaalbaarheid, doelgroep, team, techniek, verdienen, ontwikkelen en aanpak.

Voordelen:

 Een uitgewerkt app-idee

  Zelf concreet met je eigen idee aan de gang

✅  Een jaar lang onbeperkt toegang tot de training

  Duidelijke online videobegeleiding

  Nu meteen aan de slag


Onderdeel 2: Offline afspraak met app-expert

Na de videotraining plannen we samen een afspraak in. Op het kantoor in Tilburg doorlopen we samen je App Conceptmap en trekken we conclusies. 

Door deze combinatie van online en offline, ga je nú zelf aan de slag én krijg je daarna ook de input van een expert.

Ik geef je advies over je idee en een persoonlijk stappenplan voor de toekomst van je idee. We maken samen zelfs al een visualisatie van je app! 

Aan het einde heb je zekerheid over de potentie van je idee, en weet je óf je gaat floppen óf de beste app ooit krijgt.

Voordelen:

 Zekerheid over je idee

 1 uur advies van een expert

  Stel alle vragen die je hebt

  Persoonlijk stappenplan voor je app

✅  Een eerste app ontwerp

Eerst Online en daarna offline: samen een goede combinatie

Direct online aan de slag en daarna offline advies aan de slag met een expert.

Ja, ik wil zekerheid over mijn ideE!

Eerder geadviseerde organisaties

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

Vóór mijn samenwerking met David twijfelde ik of hij net als mij zou geloven in de potentie van mijn ideeën. Na het eerste gesprek waren mijn twijfels ver te zoeken. David was open, eerlijk en had een gestructureerde aanpak om van mijn idee naar een concept te werken. David is op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de branche, heeft kennis van zaken en weet dit duidelijk over te brengen. Ik zou David aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar advies, begeleiding en coaching om van idee werkelijkheid te maken. Fernon Longfur - Oprichter TiFi app 

placeholder

David van der Loo heeft een goed gestructureerde blauwdruk ontwikkeld voor het screenen van een app-idee. Zo worden de sterke en zwakke aspecten van het idee snel duidelijk. Dit helpt bij het doorontwikkelen van het idee en de beslissing om de app wel of niet daadwerkelijk te gaan bouwen en vermarkten. David combineert dat met een prettige persoonlijkheid, uitstekende adviseurschap en een grote betrokkenheid bij jouw idee. David heeft mij uitstekend geholpen bij de opzet en uitwerking van mijn marktonderzoek. Michiel Bekker - Senior HRM adviseur NCOD

placeholder

David weet je eerste enthousiaste idee direct in perspectief te zetten. De behoefte van de klant doorgronden en juist invullen bepaalt het succes (dan komt pas de techniek): > waar zit het echte potentieel? > en hoe kunnen we daar bewijs voor vinden en indien nodig bijstellen vóórdat het dure ontwikkeltraject start? Ik heb David leren kennen als: deskundig, open en eerlijk. En tegelijkertijd kritisch waar nodig. Met deze mix heeft hij mij geholpen om raak te schieten en de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Thanks David! - Martijn de Lange - Verandermanager Balansys

Meer klantreferenties

Je hebt zo'n super idee! Maar hoe ontdek je nu of je er verder mee moet?

Misschien denk jij wel dat jouw idee de allerbeste is... maar daar kan je best de enige in zijn! Onzeker zijn over je idee is heel irritant. Aan de ene kant geloof je er volledig in en zie je een gat in de markt. Toch vraag je je aan de andere kant af of je jezelf voor de gek houdt. 

Veel mensen die ik spreek hebben een enorme blinde vlek gecreëerd om hun idee heen. Zo zien ze bijvoorbeeld niet dat hun doelgroep, verdienmodel of uitwerking helemaal verkeerd is. Dat is echt zonde van een app-idee die best wat had kunnen worden!

Ik wil voorkomen dat deze fouten nóg meer goede app-ideeën om zeep helpen. Daarom heb ik de App Try-out in het leven geroepen. Zo kan ik jou helpen om erachter te komen of je idee écht goed is.. of dat je beter direct kan stoppen!

Dankzij het online gedeelte van de App Try-out hoef je niet te wachten om de waarde van je idee te ontdekken. Schaf het hieronder meteen aan: 

Koop je try-out meteen

.

Deze handvatten geef ik je om erachter te komen of je idee wel écht goed is:

App-idee Scan

De App-idee Scan is de methode die je gaat gebruiken tijdens jouw App Try-out. In deze PDF zie je alle belangrijke vlakken voor een app: haalbaarheid, doelgroep, team, timing, verdienen, ontwikkeling en aanpak.

placeholder

App Conceptmap

De App Conceptmap geeft je een document waar je álle belangrijke zaken over je idee in kan zetten. Je beschrijft hierin je idee maar ook staat hier het resultaat van jouw geteste app! Ik help je de Conceptmap in te vullen met video's. 

placeholder

Vaak gestelde vragen

Is €350 (ex BTW) voor een app-idee test niet duur?

Niet als je bedenkt dat een app laten maken je gemiddeld €19.000 kost. Als je jouw app serieus wil uitvoeren, dan investeer je nu om later geld te besparen. Door je app NU te testen, ben je later niet duizenden euro's kwijt aan een idee dat misschien niet eens werkt. Daarnaast verdien je het geld ook terug omdat ik je help het juiste verdienmodel te kiezen.

Wat krijg je met een App Try-out met een expert?

Samen met mijn begeleiding ga je intensief aan de slag met je idee. Met  de App Try-out videotraining laat ik je zien waar je je ideeën op moet testen en stel ik je vragen. Deze vragen kan je gemakkelijk in het App Conceptmap beantwoorden. Na de videotraining spreken we samen af en bekijken we of je idee het waard is om verder te gaan. Je krijgt een persoonlijk advies en weet wat de juiste vervolgstappen zijn. Als je eraan toe bent brengen we je rechtstreeks in contact met een app-ontwikkelaar met passende ervaring.

Moet mijn app-idee al uitgewerkt zijn?

Dat hoeft niet. Het is juist slim om in een vroeg stadium al je idee te testen. Is je app nog een (pril) idee? Dan kan ik je helpen door na te denken over de zaken de bij een app komen kijken. Met de videotraining werk je je idee meteen uit. Zo weet je meteen welke stappen je moet zetten en doe je geen dubbel werk.

Hoe snel en lang ga ik aan de gang hiermee?

Na betaling begin je meteen. Je krijgt via een link in je mail toegang tot de training. De training duurt ongeveer 2 uur plus je hebt een uurtje nodig om de oefeningen die erin staan te maken. Je kan overigens een jaar lang onbeperkt de video´s bekijken en terugkijken. Daarna maak je een afspraak van een uur met app expert David van der Loo. Je plant direct in zijn agenda en ziet meteen wanneer hij beschikbaar is. Dat is meestal binnen een week of twee, maar soms is het druk en kan het langer duren. Na de afspraak weet je precies hoe goed je idee is, waar je aan moet denken en krijg je een duidelijk stappenplan voor het vervolg. 

Stel je eigen vraag

Start hieronder direct met je App Try-out:

Koop App Try-Out

Colors
Font Family
Italic (Ctrl+I)