Laat je app-idee uitgroeien tot een succes!

Dat begint met een professioneel inzicht in hoe goed je idee is, met de App Try-out.

Waar moet je beginnen met je app-idee?

Herken je deze vragen:
Is mijn idee goed genoeg? 
Welke stappen moet ik zetten met mijn idee?
Hoe kan er geld aan verdiend worden?

Dit zijn allerlei vragen die door mijn hoofd spookte, de eerste keer dat ik een groot app project leidde. En blijkbaar ben ik niet de enige. Elke week worden deze vragen nu aan mij gesteld door ondernemers en bedrijven.

Waarschijnlijk heb jij jezelf deze vragen ook gesteld. 

Om antwoord op deze en andere vragen te geven, heb ik de App Try-out ontwikkeld. Dit is een test waarmee je je idee checkt op alle belangrijke zaken. Had ik die maar toen ik 8 jaar geleden begon!

Mijn eerste app-project is namelijk gefaald, omdat het app-idee niet goed genoeg getest was. Dat wil ik jou niet aan doen.  Je komt met de App Try-out tot de ontdekking of je écht verder moet met je idee, of dat het eigenlijk kei hard gaat floppen.

Inmiddels weet ik als geen ander wat een goed app-idee is en wat niet. Ik heb inmiddels al ruim 232 mensen tijdens een App Try-out geholpen! Tijdens de App Try-out leer je wat ervoor zorgt dat een idee een populaire app wordt. Ook scan ik je idee, geeft ik je slimme tips en trucs en krijg je een stappenplan. 

Wil je zeker weten of jij niet de enige bent die gelooft in je idee?  

Dan kan je nu meteen een App Try-out inplannen! Ik help je om precies te ontdekken hoe goed jouw idee is en waar je nog aandacht aan moet besteden. In een afspraak op mijn kantoor en bespreken we de toekomst en vervolgstappen van jouw app. 

De kosten voor de App Try-out zijn eenmalig €350,- (ex BTW). Klik op de knop hieronder om direct een afspraak in mijn agenda te zetten!

Tot binnenkort!

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

Bekijk de beschikbaarheid in mijn agenda

Tijdens de App Try-out kom je erachter:

placeholder

Of je app-idee écht een goed idee is

placeholder

Hoe je geld verdient met je app-idee

placeholder

Hoe je  geld bij elkaar krijgt  om je app te laten maken (financiering)

placeholder

Een stappenplan om je idee   succesvol te maken

Eerder geadviseerde organisaties

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

Wat is de inhoud van de App Try-out?

Met de App Try-out kom je erachter of je verder moet gaan met je idee én hoe! 

Dankzij de kennis van App-expert David weet je precies hoe jouw idee scoort op 7 vlakken:  haalbaarheid, doelgroep, team, techniek, verdienen, ontwikkelen en aanpak.

In een afspraak op het kantoor in Tilburg bekijken jullie samen je idee en krijg je vervolgstappen voor je idee

Vóór de afspraak krijg je al uitgebreid advies over hoe je je idee zelf moet testen. Je krijgt een document die je invult over je idee en hiermee wordt je begeleidt via video's van David.

Zo kan je je perfect voorbereiden op het gesprek en kunnen jullie meteen aan de slag met de belangrijkste zaken. 

Aan het einde heb je zekerheid over de potentie van je idee, en weet je óf je gaat floppen óf de beste app ooit krijgt.

Samenvatting inhoud App Try-out:

✔  Toegang tot online document om je idee te beschrijven

✔  Video's hoe je het document invult en je idee verbetert

✔  Jij stuurt het document door en David verdiept zich in jouw idee

✔   Afspraak van 1 uur in Tilburg

✔   Professioneel oordeel van je idee 

✔   Concreet stappenplan van idee tot populaire app uitgetekend!

.

De App Try-out kost €350,- (ex. BTW). Je betaalt pas na de afspraak.

David van der Loo

Je hebt de afspraak met App Expert David van der Loo

Aan het einde van de App Try-out heb je:

 Zekerheid over je idee

 Een uitgewerkt app-idee

  Al je vragen beantwoord

  Persoonlijk stappenplan om te gaan van idee naar populaire app

✅    De professionele mening van een expert over je idee

placeholder

Vóór mijn samenwerking met David twijfelde ik of hij net als mij zou geloven in de potentie van mijn ideeën. Na het eerste gesprek waren mijn twijfels ver te zoeken. David was open, eerlijk en had een gestructureerde aanpak om van mijn idee naar een concept te werken. David is op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de branche, heeft kennis van zaken en weet dit duidelijk over te brengen. Ik zou David aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar advies, begeleiding en coaching om van idee werkelijkheid te maken. Fernon Longfur - Oprichter TiFi app 

placeholder

David van der Loo heeft een goed gestructureerde blauwdruk ontwikkeld voor het screenen van een app-idee. Zo worden de sterke en zwakke aspecten van het idee snel duidelijk. Dit helpt bij het doorontwikkelen van het idee en de beslissing om de app wel of niet daadwerkelijk te gaan bouwen en vermarkten. David combineert dat met een prettige persoonlijkheid, uitstekende adviseurschap en een grote betrokkenheid bij jouw idee. David heeft mij uitstekend geholpen bij de opzet en uitwerking van mijn marktonderzoek. Michiel Bekker - Senior HRM adviseur NCOD

placeholder

David weet je eerste enthousiaste idee direct in perspectief te zetten. De behoefte van de klant doorgronden en juist invullen bepaalt het succes (dan komt pas de techniek): > waar zit het echte potentieel? > en hoe kunnen we daar bewijs voor vinden en indien nodig bijstellen vóórdat het dure ontwikkeltraject start? Ik heb David leren kennen als: deskundig, open en eerlijk. En tegelijkertijd kritisch waar nodig. Met deze mix heeft hij mij geholpen om raak te schieten en de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Thanks David! - Martijn de Lange - Verandermanager Balansys

Meer klantreferenties

Je hebt zo'n super idee! Maar hoe ontdek je nu of je er verder mee moet?

Misschien denk jij wel dat jouw idee de allerbeste is... maar daar kan je best de enige in zijn! Onzeker zijn over je idee is heel irritant. Aan de ene kant geloof je er volledig in en zie je een gat in de markt. Toch vraag je je aan de andere kant af of je jezelf voor de gek houdt. 

Veel mensen die ik spreek hebben een enorme blinde vlek gecreëerd om hun idee heen. Zo zien ze bijvoorbeeld niet dat hun doelgroep, verdienmodel of uitwerking helemaal verkeerd is. Dat is echt zonde van een app-idee die best wat had kunnen worden!

Ik wil voorkomen dat deze fouten nóg meer  goede app-ideeën om zeep helpen. Daarom heb ik de App Try-out in het leven geroepen. Zo kan ik jou helpen om erachter te komen of je idee écht goed is.. of dat je beter direct kan stoppen!

Start nu met het testen van je idee om geen fouten te maken!

Plan je try-out meteen

.

Twijfel je nog? Overtuig jezelf!

Maak je keuze:

A. Sneak Peak: Download de App-idee Scan PDF

Alvast een sneak peak zien van de App Try-out?  Download de App-idee scan PDF die onderdeel vormt van de App Try-out. Als je de volledige Try-out boekt, krijg je natuurlijk begeleiding en een gesprek om je te helpen hem in te vullen:

placeholder

B: Begin direct : Boek een App Try-out

"In de afgelopen 8 jaar heb ik al meer dan 1200 mensen met een app-idee 1-op-1 geholpen. Sommige per telefoon anderen in persoon met een App Try-out.  Pas als ik iemand kan spreken, kan ik iemand echt helpen. Dan worden er vaak dingen besproken die ze eerder nooit bedacht hadden."

"Een app kost tienduizenden euro's en jaren van je tijd. Dan is €350 (ex BTW) toch peanuts om te weten of deze investering de moeite waard is?"

"Ben je serieus? Denk je dat jouw app een succes kan worden? En wil je weten of je gelijk hebt? Boek dan een App Try-out. 232 mensen gingen je voor." 

De App Try-out kost €350,- (ex. BTW) en betaal je pas na onze afspraak 
met een factuur die ik je dan toestuur.

Ja, ik boek een App Try-out!

placeholder

PS Ik ga natuurlijk vertrouwelijk met je idee om: het blijft van jou, ik ga het aan niemand doorvertellen en het blijft tussen ons. Vraag maar alle tevreden klanten  die ik heb: ook hun idee is vertrouwelijk behandeld.

Vaak gestelde vragen

Is €350 (ex BTW) voor een app-idee test niet duur?

Niet als je bedenkt dat een app laten maken je gemiddeld €19.000 kost. Als je jouw app serieus wil uitvoeren, dan investeer je nu om later geld te besparen. Door je app NU te testen, ben je later niet duizenden euro's kwijt aan een idee dat misschien niet eens werkt. Daarnaast verdien je het geld ook terug omdat ik je help het juiste verdienmodel te kiezen.

Wat krijg je met een App Try-out met een expert?

Samen met mijn begeleiding ga je intensief aan de slag met je idee. We spreken een datum af om samen 1 uur samen te kijken naar je idee. Van tevoren begin jij al met jouw idee testen volgens een document dat we je toesturen. Ik help je met het invullen door video's waarin ik instructies geef. De video's duren ongeveer 2 uur om te bekijken en reken nog een uurtje voor nadenken en invullen. Met het document beschrijf je jouw idee, en werk je het uitop de belangrijke zaken zoals: verdienmodel, doelgroep en ontwikkeling. Nadat je dit hebt ingevuld komen we samen om je idee te bekijken en help ik je verder. Misschien moet je namelijk extra aandacht aan een deel besteden of ben je al klaar voor een ontwikkelaar!

Moet mijn app-idee al uitgewerkt zijn?

Dat hoeft niet. Het is juist slim om in een vroeg stadium al je idee te testen. Is je app nog een (pril) idee? Dan kan ik je helpen door na te denken over de zaken de bij een app komen kijken. Dankzij het online document werk je je idee meteen uit. Zo weet je meteen welke stappen je moet zetten en doe je geen dubbel werk.

Hoe snel en lang ga ik aan de gang hiermee?

Je kan nu meteen een afspraak in mijn agenda inplannen. Je hebt van tevoren een beetje tijd nodig om voor te bereiden en je idee uit te werken, dus kan je de afspraak inplannen vanaf volgende week. Ik stuur je de voorbereiding op en vraag je om een offerte te ondertekenen. De betaling doe je pas na de afspraak. Na de afspraak weet je precies hoe goed je idee is, waar je aan moet denken en krijg je een duidelijk stappenplan voor het vervolg. 

Stel je eigen vraag

Start hieronder direct met je App Try-out:

Bekijk beschikbaarheid in agenda

Colors
Font Family
Italic (Ctrl+I)