App Try-outs

Ontdek of jouw idee een echte ster kan worden

Misschien denk jij wel dat jouw idee de allerbeste is... maar daar kan je best de enige in zijn! Onzeker zijn over je idee is heel irritant. Aan de ene kant geloof je er volledig in en zie je een gat in de markt. Toch vraag je je aan de andere kant af of je jezelf voor de gek houdt. 

Veel mensen die ik spreek hebben een enorme blinde vlek gecreëerd om hun idee heen. Zo zien ze bijvoorbeeld niet dat hun doelgroep, verdienmodel of uitwerking helemaal verkeerd is. Dat is echt zonde van een app-idee die best wat had kunnen worden!

Ik wil voorkomen dat deze fouten nóg meer goede app-ideeën om zeep helpen. Daarom heb ik de App Try-outs in het leven geroepen. Zo kan ik jou helpen om erachter te komen of je idee écht goed is.. of dat je beter direct kan stoppen!

Hieronder lees of bekijk je de video over je hoe de App Try-outs werken en hoe jij zekerheid krijgt over jouw idee.

De ultieme app-test is beschikbaar voor 5 mensen

De App Try-outs zijn een tijdelijke aanbieding speciaal voor 5 unieke ideeën, elk uit een andere sector. Je ontdekt of je een goed idee hebt en je app een echte ster kan worden!

De App Try-outs bestaan uit 3 onderdelen:

Part 1: Telefonische idee-bespreking 
Je begint de Try-outs met een telefonisch adviesgesprek met app-expert David. Samen gaan jullie kijken hoe goed je idee is en aan welke vlakken er aandacht moet worden besteed. Ook legt hij je uit wat je kan verwachten en hoe je verder moet. Dit gesprek duurt een half uur.

Part 2: Uitgebreide online videotraining
Op basis van het gesprek krijg je video's van het 7 stappenplan die jouw app-idee op de juiste manier in kaart brengt. Je leert alle belangrijke vlakken van een succesvolle app; haalbaarheid, doelgroep, team, techniek, timing, verdienen, ontwikkelen en aanpak.  Zo leer je precies waar je op moet letten, hoe sterk jouw idee al is en hoe je verder moet. Tijdens de video's maak je ook oefeningen waardoor je eindigt met een uitgewerkt app-concept. Dit 7 stappenplan duurt ongeveer 1,5 uur om uit te voeren.

Part 3: Persoonlijk stappenplan en adviesgesprek 
Na het doorlopen van de video-opdrachten ga je samen met David de resultaten van je app doorspreken en conclusies trekken. Daarnaast wordt er nog een visualisatie gemaakt van de app, zodat je al een beeld hebt over hoe je app eruit komt te zien. Dit duurt 1 uur en kan via Skype of op ons kantoor in Tilburg.

Je eindigt met een volledige map met jouw app-idee uitgelicht en vormgegeven, advies van een professional en vervolgstappen.

De App Try-outs kosten eenmalig €297 ex. BTW en is een tijdelijk aanbod. Er worden 5 mensen uitgekozen om hieraan deel te nemen. Meld je dus snel aan om te zorgen dat er niemand anders uit jouw sector je voor is.

placeholder

De App Try-outs in een handige opsomming:

Telefonisch adviesgesprek over je idee met app-expert

 ✅ Duidelijkheid of je idee potentie heeft

 ✅ Zelf uit te voeren 7 stappenplan

 ✅ Videolessen om je app op 7 punten te testen

 ✅ Oefeningen om je app concept te beschrijven

 ✅ App-idee board

 ✅ Visualisatie app

 ✅ Persoonlijk stappenplan

 ✅ Zekerheid over je app

Deze aanbieding loopt t/m 19 mei. Dan maken we de gelukkigen bekend.

Ja, ik wil zekerheid over mijn idee!

Dit is een tijdelijke aanbieding en loopt van 6 tot 19 mei 2019. Het kost niks om jezelf aan te melden. Na je aanmelding nemen we contact met je op. De kosten zijn €297 ex. BTW voor het gehele traject. Als je geselecteerd wordt hoef je pas te betalen na het eerste deel, het persoonlijke adviesgeprek.

Ik meld me aan voor de App Try-outs