tyle>

Afstuderen op apps: coaching op weg naar je diploma

HEt eerst doel is natuurlijk je diploma halen,
 Maar het tweede doel is jouw app een succes laten worden!

Begeleiding tijdens het afstuderen of een succes maken van je app opdracht?

Al tientallen studenten heb ik geholpen bij hun afstuderen en met andere schoolopdrachten. Daarnaast hebben al honderdduizenden studenten én ondernemers gebruik gemaakt van de artikelen die ik schrijf en te lezen zijn op AppSpecialisten.nl.

Ook jou help ik graag om jouw app een succes te maken. Hieronder staan 3 opties die je kan kiezen om verder te komen met jouw app project.

Ga zelf op zoek

Neem een kijkje op appspecialisten.nl/school. Hier kan je een voorbeeld offerte downloaden en alles te weten komen over marketing, verdienmodellen en hoe je een app een succes maakt. 

Krijg persoonlijk advies

 Kom langs voor een adviesafspraak waarin ik je niet alleen antwoord geef op al je vragen, maar ook laat zien hoe je jouw schoolopdracht succesvol afrondt.

De kosten hiervoor zijn normaal €150 per uur (exclusief BTW), maar voor studenten reken ik €100 per uur (exclusief BTW).

full-time coaching 

Ga met mij een coachingstraject aan waarin ik je van A tot Z help om je schoolopdracht tot een succes te brengen. Daarbij zullen we in meerdere sessies van jouw opdracht de beste opdracht ooit maken.

Ideaal als je bijvoorbeeld wil afstuderen op een app-idee en er daarna een bedrijf van wil opzetten. Met jou samen bepalen we hoeveel uren hiervoor nodig zijn.

Haal een hoog punt voor je project

Maak een succesvolle app

placeholder

Rond je studie of stage succesvol af

Krijg begeleiding en een concreet stappenplan

Wat houdt full-time coaching precies in?

Begeleiding tijdens afstuderen van je opleiding, met als doel: een diploma!

De begeleiding

Het tweede doel is om ook de goede voorbereidingen te treffen om jouw app een succes te laten worden. Daarvoor is de laatste fase van je studie de ideale periode.

Ik laat je deze twee rollen combineren, zodat niet alleen straks een diploma hebt, maar vooral ook de juiste voorbereiding om na je studie te storten op je app.

De rol die ik zal spelen is die van extern begeleider, maar niet die van opdrachtgever. Die ben je immers zelf. Wel zal ik mijn kennis inzetten om je te helpen met onderdelen zoals onderzoeksopzet, vinden van respondenten, uitvoeren van onderzoek en natuurlijk: waar je op moet letten om van je app een succes te maken.

Dat betekent ook dat ik geen rol accepteer als beoordelaar. Jij huurt mij namelijk in als expert, dan ben ik niet meer onafhankelijk. Maar door mijn ervaring weet ik wel wat ervoor zorgt dat je afstudeert en hoe je dat combineert met het succesvol maken van je app!

De sessies

We bepalen samen hoe we de 10 uur gaan invullen. 10 uur is in veel gevallen precies genoeg, zolang we het goed afstemmen.

Tijdens de eerste sessie zullen we de opzet van je onderzoek bespreken. Ik laat je dan zien wat de onderzoeksmethode is om te testen hoe succesvol je app zal worden. Die kun je niet online of ergens anders vinden, maar aan jou zal ik hem verklappen…

Betaling zal plaatsvinden door vooraf een factuur van 50% en achteraf (na de laatste sessie) 50%.

Als je een afspraak binnen 24 uur van de start afzegt, zal ik de gereserveerde uren aftrekken van het totaal. Tenzij je natuurlijk een goede reden hebt (zoals een briefje van de dokter).

David van der loo conceptontwikkeling

Wil je de mogelijkheden voor jouw schoolproject bespreken?

Maak dan een gratis belafspraak met mij:

Plan belafspraak
Close