Diensten die het verschil maken tussen veel en weinig downloads voor je app

Ik krijg gewoon té veel telefoontjes. Van mensen en bedrijven die tienduizenden euro's  hebben uitgegeven aan een app... die nauwelijks gedownload wordt!

Ik vind dat écht frustrerend. Want door mijn ervaring weet ik waar dat aan ligt.

Een goede voorbereiding!

Daarom help ik je graag om wél een succes te maken van jouw app door de goede voorbereiding met de onderstaande diensten.

Heb je er vragen over? Neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groeten,

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

Geadviseerde bedrijven en apps

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

TiqTiq app

Trivoly app

Qrash app

TAPP Your Music app

Diensten

app-idee scan

App Idee Scan

De App-idee Scan is een sessie van 3 uur waarin ik laat zien hoe goed je idee is. Ook krijg je een stappenplan om stap-voor-stap je idee te laten groeien tot een succesvolle app.

Vanaf 350,- (ex BTW)

Meer informatie

app business scan

App Business Scan

Ik kom langs in je bedrijf en samen met jou en een aantal collega´s kijk ik mee of je bedrijf klaar is voor een app. Onderwerpen zoals strategie, leveranciers en  kosten komen aan bod.

Vanaf 600,- (ex BTW)

Meer informatie

app marktonderzoek

Marktonderzoek

Naast de mening van een expert wil je vaak meer zekerheid voordat je grote investeringen gaat doen. Een marktonderzoek geeft je die zekerheid én nieuwe inzichten om je app succesvol te maken.

Prijs op aanvraag

Meer informatie

app concept ontwikkeling

Conceptontwikkeling

Voordat je investeert in de ontwikkeling  van je app, is een prototype een slimme tussenstap, die investeerders overtuigt, je laat testen met gebruikers en je idee tastbaar maakt!

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Dit zeggen anderen over AppSpecialisten

Alt Tag

"Zijn advies was perfect"

David maakte mij in één gesprek wegwijs in apps. Hij zorgde voor een heldere lijn en maakt het vervolg overzichtelijk. Zijn advies was perfect.

  Maryam Daraei
Ministerie van Veiligheid en Justitie

Alt Tag

"Zeer waardevol"

David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.

John van Diemen
Tata Steel

Meer klantreferenties

Alt Tag

"Deskundig en ervaren sparringspartner"

David is de persoon die je nodig hebt wanneer je een app wilt ontwikkelen, vermarkten of professionaliseren. Van het begin tot het einde is David een deskundig en ervaren sparringspartner.

Raymond van der Wurff
Bubba app

Bold (Ctrl+B)